Tęsiamas kokybės krepšelio projektas „Šok į tėvų klumpes“

  Gruodžio 12d. į 2a klasės mokinių pokalbių laiką atvyko Giedrės mama- Biržų Likėnų reabilitacijos ligoninės bendrosios praktikos slaugytoja Daiva Petronytė – Venskienė. Pristatė koks yra šio darbo pobūdis ir dirbant šį darbą labai svarbūs geri bendravimo įgūdžiai, gebėjimas suprasti paciento išgyvenimus, valdyti emocijas, atsakingumas, kantrybė.

  Taip pat pristatė mokymosi įstaigas kur galima šią specialybę studijuoti, kokius pasirinkti vidurinio ugdymo mokomuosius dalykus ir kas įeina į konkursinį balą stojant, kokie yra dėstomi dalykai studijuojant ir kokiose įstaigose galima įsidarbinti baigus studijas. Studijos nebuvo lengvos ir buvo apnikusios dvejonės kodėl pasirinko šią specialybę, bet paskui įvyko lūžis ir sėkmingai baigė šias studijas ir dirba jau 23 metai.

  Taip pat prisiminė, kad Biržų „Saulės“ gimnazijoje atliko apklausą savo baigiamajam darbui „ Slaugytojo vaidmuo sveikatos mokyme apie žalingus įpročius 9-10 klasių moksleiviams“. Darbas buvo įvertintas dešimtukui.

  Giedrės mama sakė, kad dirbdama šį darbą jaučia didelį pasitenkinimą ir džiaugiasi, kad būtent šią specialybę pasirinko, tai įdomus, nemonotoniškas darbas.

Pokalbių laikas buvo prasmingas ir naudingas.

Autorius:
2a klasės auklėtoja Lina Dzimidienė

Nuotraukos:
2a klasės auklėtoja Lina Dzimidienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos