Pasaulinė muzikos diena gimnazijoje

    Rugsėjo 30 dieną gimnazijoje vyko renginiai skirti paminėti Pasaulinę muzikos dieną. Susibūrę į komandas pirmų ir antrų klasių mokiniai rinkosi gimnazijos aktų salėje ,kur pasitikrino savo žinias muzikinėje viktorinoje. Pertraukų metu gimnazijos koridoriuose skambėjusi gimnazistų atliekama muzika bylojo, kad gimnazijoje muzika skamba ne tik šventės metu, bet čia muzikuojama nuolat.

    Be Pasaulinės muzikos dienos paminėjimo, buvo užsiminta ir apie mūsų tautos genijaus M. K. Čiurlionio 147-ąjį gimtadienį, apie jo svajonių išsipildymą sukuriant tokius šedevrus, kaip simfonines poemas „Jūra“ ir „Miške“, „Žvaigždžių“ sonatą, harmonizuotas liaudies dainas ir daugelį kitų kūrybos darbų, kuriuos išvydę ar paklausę neliekame abejingi.

    Dėkojame Milgintai, Rusnei, Saulei, Augustei, Rokui, pristačiusiam savo kūrybos dainą „Dešimta valanda“, Marijai ir chorui „Solis Ortus“, Gyčiui, sesėms Laurynai ir Teresei, Eimantui ir Kasparui, Osvaldui, kanklininkams ir folkloro ansambliui „Saulala“, Dėkojame renginio įgarsintojui mokytojui Elmarui ir Daivai už nuostabų, rudenišką skelbimą

Autorius:
Nijolė ir Danguolė

Nuotraukos:
Nijolė ir Danguolė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos