„Saulės“ gimnazija skelbia vasaros pradžią

„Saulės“ gimnazija skelbia vasaros pradžią

 

    Birželio 22 dieną I – II klasių mokiniai rinkosi į gimnaziją, bet ne į pamokas. Jie dalyvavo žygyje „Išmani stotelė“  (veikla iš Gimnazijos veiklos tobulinimo plano-kokybės krepšelis).

    Iš pat ryto ir oras, ir mokinių nuotaika buvo puiki. Kadangi žygio maršrutas buvo aiškus, visas klases 10 minučių intervalais į trasą išleido kūno rengybos mokytojas A. Anskinas. Biologijos (A. Ulevičienė ir D. Jakubėnienė), fizikos (G. Girdžius), matematikos (G. Kaštalianovas), chemijos (A. Dulevičiūtė ir I. Gasiūnienė) mokytojai paruošė įdomias užduotis ir laukė mokinių savo stotelėse, kurios buvo išdėstytos pagal Apaščios krantus. Merginoms ir vaikinams teko įminti chemines mįsles, matuoti beržo „ūgį“ be jokio prietaiso, spręsti matematikos galvosūkius, atpažinti augalus bei prisiminti pirmosios medicininės pagalbos pamokas. Kelionės metu teko įveikti apie 6 kilometrus.   

    Grįžę į gimnaziją, mokiniai maketavo nuotraukų koliažus informacinių technologijų kabinete bei kūrė šmaikščius palinkėjimus atostogoms. Lazerinėmis graviravimo staklėmis, padedant informacinių technologijų mokytojui E. Ranoniui, kiekviena klasė susiprojektavo atminimo medalius.

    Birželio 23 dieną aktų salėje vyko žygio apibendrinimas ir kiekvienai klasei buvo įteikti kelialapiai į vasaros atostogas.

 

Žygio „Išmani stotelė“ organizatoriai

Aurelija Padvariškienė, Audronė Ulevičienė, Dijana Nakčerienė, Artūras Anskinas

Autorius:
Aurelija Padvariškienė

Nuotraukos:
Aurelija Padvariškienė, Audronė Ulevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos